Menu
 

Kennismaken?

Wilt u uw project eens vrijblijvend met ons bespreken? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Datacenter reiniging

Preventieve maatregelen

 Door uw computer(onder)vloer vóór installatie van de computervloer professioneel te laten coaten of impregneren, kunt u dit probleem voorkomen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen….. : met het uitvoeren en implementeren van preventieve maatregelen wordt een bijdrage geleverd aan een optimale en gewenste schoonheidsgraad, hygiëne en veiligheid binnen datacenters.

Coaten en Impregneren
Voor de ondervloer in datacenters wordt vaak beton gebruikt. Ondanks de vele positieve eigenschappen van beton heeft dit materiaal als groot nadeel. onbehandelde betonvloeren gaan na verloop van tijd (fijn)stof afgeven. Om de stofbelasting minimaal te houden  adviseren wij om uw de betonvloer te laten coaten of impregneren.

ESD-Polish
ESD staat voor “electrostatic discharge” oftewel een elektrostatische ontlading. Ongecontroleerde elektrische ontladingen kunnen grote gevolgen hebben voor het functioneren van de hardware. Om dit risico terug te dringen kan op de computervloer een ESD-polish worden aangebracht. De ESD-polish zorgt niet alleen voor een goede ESD veiligheid voor de hardware maar biedt tevens een representatieve uitstraling.

Vuil-schoonloopmatten
Datazalen moeten niet alleen schoon gemaakt worden, maar ook zo lang en optimaal mogelijk schoon blijven. Vuil-schoonloopmatten zijn hiervoor een ideale “tool” Deze genummerde disposable matten kunnen voor elke toegangsduur naar datazalen  worden geplaatst. Vuil dat onder het schoeisel zit wordt automatisch in de vuil-schoonloopmat opgenomen. Ook rijdend materieel (computerkarren, etc.) kunnen zonder problemen over de vuil-schoonloopmatten voortbewogen worden.

Download hier onze brochure: 'Reiniging en preventief onderhoud in datacenters en serverruimten.

Sitemap | Website door CM SpecialistRIFCO BV 2023