Menu
 

Kennismaken?

Wilt u uw project eens vrijblijvend met ons bespreken? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Datacenterreiniging

Reiniging en onderhoud van datazalen, technische ruimten en corridors

Datazalen vormen het hart van elk datacenter. Hier staan de rijen met patchkasten vol met apparatuur.  De geklimatiseerde datazalen zijn vaak voorzien van computerondervloeren in combinatie met verhoogde vloeren, voorzien van ventilatieroosters. Ook gietvloeren zijn veelgebruikt in datacenters.

Deze (onder)vloeren, maar ook bekabeling, patchkasten en andere interieurdelen in de datazalen vragen om een specialistisch reiniging.  Dit alles met maar één doel: het creëren van een schone omgeving en een zo laag mogelijke stofbelasting. 

RIFCO beschikt over een zeer ruime ervaring, kennis én opgeleid personeel om deze schoonmaakwerkzaamheden effectief en veilig uit te voeren. Er wordt gewerkt met speciale apparatuur voorzien van HEPA-filters en ESD-veilige kleding en schoeisel waar nodig. 

Het gebruik van water is “uit den boze”.  Onze werkmethodieken zijn afgestemd op de hoogste eisen die professionele datacenters aan de schoonmaak stellen. Zelfs het inwendig reinigen van vervuilde patchkasten met werkende apparatuur erin behoort tot de mogelijkheden.

Sitemap | Website door CM SpecialistRIFCO BV 2022