Menu
 

Kennismaken?

Wilt u uw project eens vrijblijvend met ons bespreken? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Digital Signage

Professionele support voor een effectieve installatie.

Digital signage.

Stand

Vandaag de dag zijn vrijwel alle advertenties, marketinguitingen  en openbare informatie digitaal. Via grote beeldschermen in o.a. winkels, banken, stations, openbare overheidsgebouwen, ziekenhuizen én in de buitenruimte ontvangt de consument gerichte productinformati of praktische informatie zoals  reistijden of bewegwijzeringsinformatie

Deze nieuwe manier van digitale “advertising” wordt digital signage, of ook wel narrowcasting, genoemd.  Om de digitale content optimaal weer te geven is het belangrijk dat de beeldschermen optimaal zijn gemonteerd en geïnstalleerd.

RIFCO: specialist in digital signage montage en installatie

Al vele jaren is het professioneel monteren en instaleren van digital signage hardware één van de kernactiviteiten  van RIFCO.  Bij narrowcasting installaties is geen project gelijk. Elke opdrachtgever heeft specifieke eisen waaraan voldaan moet worden.

Of de beeldschermen nu aan de wand of aan het plafond gemonteerd zijn, RIFCO beschikt over de juiste kennis en ervaring om de hardware  perfect te monteren en installeren.

Ook voor het pré-installeren van players,  de (tijdelijke) opslag van hardware of het vervoer van de hardware naar de klantlocatie heeft RIFCO alle mogelijkheden in huis.

Ons team van specialisten staat klaar voor uw volgende digital signage project.  Als u ons het werk laat doen, dan hoeft u en uw klanten alleen nog maar te genieten van de vaak schitterende digitale content.

Voor neer informatie over de mogelijkheden kunt u via telefoon en email contact met ons opnemen.

Sitemap | Website door CM SpecialistRIFCO BV 2022