Menu
 

Onze organisatie

RIFCO BV, opgericht in 2018 en actief sinds begin 2019, heeft de ambitie om in alles wat de organisatie doet, én in alles waarvoor de organisatie staat, toonaangevend en vooruitstrevend in de markt te zijn.

Door de jarenlange ervaring, ook al voor 2018, én de specifieke kennis binnen het team van specialisten zijn we ervan overtuigd dat we onze ambities kunnen verwezenlijken.

Als geen ander weten wij hoe wensen en eisen van onze partners en opdrachtgevers op een doelmatige manier kunnen worden vertaald in flexibel uitgevoerde projecten, waarbij kwaliteitsborging, veilige arbeidsomstandigheden en aandacht voor het milieu niet uit het oog worden verloren.    

Vandaag de dag bestaat de organisatiestructuur van RIFCO BV uit twee afdelingen en één centrale backoffice. Binnen elke afdeling is een kernactiviteit van RIFCO ondergebracht die op professionele wijze wordt aangestuurd, uitgevoerd en geborgd.

Onze activiteiten

De twee kernactiviteiten zijn:

  1. specialistische datacenter reiniging
  2. montage en installatie van Digital Signage hardware

Voor beide kernactiviteiten bouwen we graag langdurige en succesvolle samenwerkingen op met partners en opdrachtgevers. Rondom de projecten die die ons worden toevertrouwd zijn de volgende aspecten belangrijk:  adviseren, organiseren, stimuleren en controleren.

  • wij adviseren over de juiste doelmatige en kostenefficiënte aanpak
  • wij organiseren een adequate personeelsinzet en het juiste verloop van de werkzaamheden
  • wij stimuleren ARBO-veilige reinigingsmethoden en het gebruik van milieuveilige producten
  • wij controleren de kwaliteit en de overeengekomen Service Level Agreements

Met deze aanpak streven we ernaar dat onze dienstverlening bijdraagt aan het succes van onze opdrachtgevers. Als dat succes zich vertaalt in een langdurige win/win samenwerking, dan zijn wij tevreden.

The flexible solution RIFCO professionals in services

Nieuw, maar zeker geen beginneling!
Sitemap | Website door CM SpecialistRIFCO BV 2022