Menu
 

Actualiteiten

Goed om te weten over RIFCO BV

RIFCO:  NEN 4400-1 gecertificeerd

Sinds begin 2022 is RIFCO BV gecertificeerd voor de NEN-4400-1.

Deze certificering houdt in dat RIFCO haar interne bedrijfsprocessen m.b.t. alle administratieve verplichtingen rondom (het inlenen van) personeel optimaal heeft geborgd. Daarmee biedt RIFCO haar klanten en samenwerkingspartners zekerheid dat alle personeelsprocessen voldoen aan de wet- en regelgeving.

Ook vanuit onze eigen bedrijfsvisie met betrekking tot goed werkgeverschap zijn wij trots dat onze interne  (administratieve) personeelsprocessen  als goed zijn beoordeeld.

De certificering is uitgevoerd, en toegekend, door het KIWA NV, een vooraanstaande organisatie op het gebied van inspecties en certificering.

Onze ambitieuze doelstellingen voor 2021...en de jaren erna!

Computers

Sinds begin 2019 is RIFCO BV actief als specialist op het gebied van ICT en facilitaire dienstverlening. Na een periode van 2 jaar de focus gericht hebben op het contentieus (op)bouwen van onze organisatie, zijn de contouren voor een succesvolle toekomst duidelijk.

Alles begint bij ambitie en passie! In alles wat RIFCO op het gebied van dienstverlening aanbiedt, willen we de beste zijn. Daarvoor is het belangrijk dat we niet alleen vandaag de dag een uitstekende kwaliteit leveren, maar ook dat de organisatiestructuur voor de komende tijd afgestemd is op onze doelstellingen voor 2021 en de jaren daarna.

En die doelstellingen zijn voor ons volstrekt helder. We willen in termen van kwaliteit, volume, klanttevredenheid en prijs/kwaliteit een toonaangevende marktpositie realiseren voor alle vormen van dienstverlening die RIFCO BV aanbiedt.

Om de voorbereiding, uitvoering en kwaliteit onze dienstverlening maximaal te borgen, werken we vanaf 2021 binnen RIFCO met twee business units die elk de kwaliteit van hun eigen specialisme bewaken en verder uitbouwen. De twee business units zijn:

- RIFCO Facility services
- RIFCO Installatie services

In de komende periode zullen wij u hierover op onze website, en via persoonlijke contacten, verder informeren. Wij zijn in elk geval klaar voor de toekomst….., en willen dat graag aan u laten zien!

Het team van RIFCO bestaat uit dienstverleners puur sang. Stuk voor stuk vakmensen die begrijpen hoe je specialistische activiteiten met repeterend karakter kwalitatief, effectief en kostenbewust kan uitvoeren.

ESD gespecialiseerde medewerkers

Bij het uitvoeren van onze dienstverlening hebben we vaak te maken met het onderwerk ESD, ESD-veilig werken en ESD-metingen. We werken immers vaak in datacenters, in computerruimten en met gevoelige hardware. Allemaal omgevingen waar het onderwerp ESD belangrijk is.

Onlangs hebben alle medewerkers een hernieuwde ESD training gevolgd om noodzakelijke kennis op het gebied van statische elektriciteit, preventiemaatregelen en methoden om de statische elektriciteit te meten, up to date te houden. De training werd afgesloten met een examen en een ESD-cerfificaat.

Onze medewerkers gebruiken hun kennis bij het 100% veilig uitvoeren van onze dienstvelening. Daarnaast biedt RIFCO BV ESD-metingen aan met behulp van daarvoor geëigende apparatuur. Als u hierin interesse heeft, zijn wij u graag van dienst.

Kwaliteitsborging binnen RIFCO

Vanaf 2021 zal de taakinhoud en verantwoordelijkheden heer Frank van der Linden, die momenteel als senior vloerenspecialist bij RIFCO werkzaam is, gaan veranderen. Frank zal een belangrijke rol gaan vervullen bij de kwaliteitscontrole en kwaliteitsbewaking van de uiteenlopende facility projecten. Met zijn jarenlange ervaring én gedegen kennis op het gebied van datacenterreiniging en gespecialiseerde vloerreiniging, zal Frank daardoor een eerste aanspreekpunt zijn voor lopende facility projecten.

Daarnaast zal Frank u graag te woord staan bij aanvragen voor nieuwe projecten. Graag zijn we u van dienst voor het maken van een pasklaar voorstel / prijsopgave voor alle vormen van gespecialiseerde datacenterreiniging en vloerreiniging.

Indien gewenst kunnen wij het voorstel telefonisch of  persoonlijk met u bespreken.

Vanuit zijn nieuwe rol binnen RIFCO BV zal Frank onze opdrachtgevers kunnen ondersteunen bij alle vragen rondom het periodiek onderhoud van (computer)vloeren. Ook voor (disposable) schoonloopmatten, disposable schoenhoesjes, vloer-onderhoudsproducten en vloercoatings, is Frank uw juiste aanspreekpunt.

Meer weten?

U kunt Frank van der Linden bereiken op telefoonnummer 035- 52 383 75

Sitemap | Website door CM SpecialistRIFCO BV 2022